Onze diensten

Wij stellen ons graag aan u voor.  M.H dakbedekkingen :  een gespecialiseerd dakdekkers bedrijf. Wij voeren werkzaamheden uit aan alle soorten en typen daken zoals: bitumineuze daken, leien daken, shingles daken, pannen daken, isolatie van daken, zinken dakgoten, zinken afdeklijsten, plaatsen van dakvensters, vervangen van boeiboorden, reparatie  van schoorstenen, schoonmaken  van dakgoten, dakornamenten. Wij besteden hieraan de meeste zorg en aandacht, en doen dit volgens de vastgestelde normen.M.H dakbedekkingen werkt netjes en volgens de gemaakte afspraken. Ook als u van uw gemeente een onderhoudsrapport heeft gekregen neem dan gerust contact met ons op, wij maken graag een afspraak met u voor gratis advies en een vrijblijvende offerte.MH Dakbedekkingen is in 2013 opgericht door Martin Hoogendoorn. Martin komt uit een dakdekkersfamilie en heeft jarenlang voor zijn vader gewerkt. Het dakdekken zit hem als het ware in het bloed. MH Dakbedekkingen wil haar klanten zo goed en breed mogelijk bedienen en heeft er daarom voor gekozen zich alle aspecten van het dakdekkersvak en aanverwante werkzaamheden eigen te maken.

M.H dakbedekkingen
Kraanvogel  12
3435VG  Nieuwegein
KvK-nummer:56777515
Telefooon: 0641056121
e-mail: [email protected]

Voor als het echt waterdicht moet zijn

Wij besteden de grootste zorg en aandacht aan daken, dit volgens de vastgestelde normen. MH Dakbedekkingen is gevestigd in Nieuwegein. Wij werken netjes en volgens de gemaakte afspraken. Snel en vakkundig tegen een eerlijke prijs en een perfecte service. Ook als u van uw gemeente een onderhoudsrapport heeft gekregen, neem dan gerust contact met ons op, wij maken graag een afspraak met u voor gratis advies en een vrijblijvende offerte. MH Dakbedekkingen voor als het écht waterdicht moet zijn!

Meer dan 450 klanten gingen u voor
U bent niet de eerste klant die voor MH Dakbedekkingen kiest. We werken voor uiteenlopende klanten met de meest uiteenlopende daken en projecten op het gebied van dakwerk en totaalonderhoud en zijn we uitgegroeid tot een dakdekkersbedrijf met een uitgebreid pakket aan diensten en kunnen we u helpen met elke opdracht.

Vraag een vrijblijvende offerte

Vraag nu vrijblijvend om een gratis dak inspectie!

Aanvragen

OVER MH DAKBEDEKKINGEN

Door onze veelzijdigheid, kwaliteit en vakmanschap kunt u ervan op aan dat uw opdracht met maximale zorg behandeld wordt. Wij hebben geen 9 tot 5 mentaliteit dus ook buiten werktijden staan wij graag klaar in geval van nood en bij calamiteiten.

SERVICE

Algemene voorwaarden
Vraag offerte

M.H dakbedekkingen
Kraanvogel 12
3435VG Nieuwegein
KvK-nummer:56777515
Telefooon: 0641056121
e-mail: [email protected]

bouw en onderhoud website