Dakveiligheid

Dakveiligheid in Nieuwegein en omstreken

Wij houden u graag op de hoogte als het gaat over valbeveiliging. Veiligheid op hoogte is voor iedereen die kortstondig of langdurig werkzaamheden verricht op het dak zoals installateurs, schilders, schoonmakers, bliksembeveiligers en dakdekkers. Deze valbeveiliging kan van tijdelijke of permanente aard zijn al naar gelang de situatie.

Welke beveiliging op het dak

Val beveiligingssystemen zijn er in vele soorten en merken. Welke beveiliging het beste bij de omstandigheden past is per object verschillend. Het begint doorgaans met een inventarisatie (RI&E) van de situatie waaruit een plan van aanpak volgt met daarin welke systemen bij welk gebruik. Wij hebben als onafhankelijke partij de mogelijkheid de verschillende systemen te combineren en toe te passen.

Maatwerk in dakbeveiliging

Elk project vraagt maatwerk als het gaat om de toepassing. Wij werken met vooraanstaande partijen op dit gebied en kunnen daarnaast maatwerk oplossingen aanbieden. Zo hebben we als voorbeeld een zeer praktische oplossing bedacht waarmee lichtstraten val veilig gemaakt kunnen worden. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten van XS Platforms beveiliging systemen. Hiermee bent u gegarandeerd verzekerd van kwaliteit op eenzame hoogte.
Naast dakveiligheid en tijdelijke of permanente valbeveiliging kunt u bij MH Dakbedekkingen ook terecht voor alle andere soorten dakbedekkingen voor hellende en platte daken, daglicht toepassingen zoals dakkapellen en dakvensters, dakonderhoud, duurzame daken, recycling, ir dakscan en groene daken alsook voor verkoop en verhuur bij onze dakwinkel en Webshop.

Voor als het echt waterdicht moet zijn

Wij besteden de grootste zorg en aandacht aan daken, dit volgens de vastgestelde normen. MH Dakbedekkingen is gevestigd in Nieuwegein. Wij werken netjes en volgens de gemaakte afspraken. Snel en vakkundig tegen een eerlijke prijs en een perfecte service. Ook als u van uw gemeente een onderhoudsrapport heeft gekregen, neem dan gerust contact met ons op, wij maken graag een afspraak met u voor gratis advies en een vrijblijvende offerte. MH Dakbedekkingen voor als het ├ęcht waterdicht moet zijn!

Meer dan 450 klanten gingen u voor
U bent niet de eerste klant die voor MH Dakbedekkingen kiest. We werken voor uiteenlopende klanten met de meest uiteenlopende daken en projecten op het gebied van dakwerk en totaalonderhoud en zijn we uitgegroeid tot een dakdekkersbedrijf met een uitgebreid pakket aan diensten en kunnen we u helpen met elke opdracht.

Vraag een vrijblijvende offerte

Vraag nu vrijblijvend om een gratis dak inspectie!

Aanvragen

OVER MH DAKBEDEKKINGEN

Door onze veelzijdigheid, kwaliteit en vakmanschap kunt u ervan op aan dat uw opdracht met maximale zorg behandeld wordt. Wij hebben geen 9 tot 5 mentaliteit dus ook buiten werktijden staan wij graag klaar in geval van nood en bij calamiteiten.

SERVICE

Algemene voorwaarden
Vraag offerte

M.H dakbedekkingen
Kraanvogel 12
3435VG Nieuwegein
KvK-nummer:56777515
Telefooon: 0641056121
e-mail: [email protected]

bouw en onderhoud website