Contact opnemen?

M.H dakbedekkingen
Kraanvogel 12
3435VG Nieuwegein
KvK-nummer:56777515
Telefooon: 0641056121
e-mail: [email protected]

Voor als het echt waterdicht moet zijn

Wij besteden de grootste zorg en aandacht aan daken, dit volgens de vastgestelde normen. MH Dakbedekkingen is gevestigd in Nieuwegein. Wij werken netjes en volgens de gemaakte afspraken. Snel en vakkundig tegen een eerlijke prijs en een perfecte service. Ook als u van uw gemeente een onderhoudsrapport heeft gekregen, neem dan gerust contact met ons op, wij maken graag een afspraak met u voor gratis advies en een vrijblijvende offerte. MH Dakbedekkingen voor als het ├ęcht waterdicht moet zijn!

Meer dan 450 klanten gingen u voor
U bent niet de eerste klant die voor MH Dakbedekkingen kiest. We werken voor uiteenlopende klanten met de meest uiteenlopende daken en projecten op het gebied van dakwerk en totaalonderhoud en zijn we uitgegroeid tot een dakdekkersbedrijf met een uitgebreid pakket aan diensten en kunnen we u helpen met elke opdracht.

Vraag een vrijblijvende offerte

Vraag nu vrijblijvend om een gratis dak inspectie!

Aanvragen

OVER MH DAKBEDEKKINGEN

Door onze veelzijdigheid, kwaliteit en vakmanschap kunt u ervan op aan dat uw opdracht met maximale zorg behandeld wordt. Wij hebben geen 9 tot 5 mentaliteit dus ook buiten werktijden staan wij graag klaar in geval van nood en bij calamiteiten.

SERVICE

Algemene voorwaarden
Vraag offerte

M.H dakbedekkingen
Kraanvogel 12
3435VG Nieuwegein
KvK-nummer:56777515
Telefooon: 0641056121
e-mail: [email protected]

bouw en onderhoud website